POSTS
31
oktober 2019
Nieuwsbrief Oktober!
30
oktober 2019
Test
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

OPA-OMA-PEUTERGYM

Hi5Ambacht en GV souplesse bieden samen Opa/Oma-Peutergym lessen aan. Binnen deze lessen gymmen de peuters samen met Opa en/of Oma. Zo krijgt uw oppasdagje toch een hele bijzondere invulling! (Met Mama of Papa mag het eventueel ook) De les is bedoeld voor 1,5 tot 4 jarigen van 10.30 – 11.15 uur

PEUTERGYM

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Het accent ligt bij deze lessen op het verbeteren, verder ontwikkelen van de grote en fijne motoriek, waarbij het sociale aspect een belangrijke rol speelt. Een les bestaat doorgaans uit drie onderdelen: een inleiding, voor de kinderen een belangrijk moment om weer even aan de ''grote'' gymzaal te wennen, te wennen aan de juf en aan elkaar. De kern: waarin de kinderen klimmen, klauteren, balanceren, glijden, rollen, zwaaien, slingeren op de grote toestellen. Het slot: waarin regelmatig spelactiviteiten worden gedaan met kleinmateriaal zoals; hoepels, blokjes, kegels en ballen. Natuurlijk worden ook de zang- en tikspelletjes niet vergeten.

KLEUTERGYM

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 4, 5 jaar en 6 jaar, groep 1 en 2 op de basisschool. De lesindeling komt overeen met een peuterles. Het accent ligt bij deze lessen op het verbeteren, verder ontwikkelen van de grote en fijne motoriek, waarbij het sociale aspect, bijvoorbeeld samenwerken, een belangrijke rol speelt. De oefensituaties zijn al iets moeilijker en uitdagender. Een les bestaat doorgaans uit een inleiding, kern en slot. Binnen de lessen wordt door de leidster de oefenstof aangepast aan het kind, tenslotte zijn niet alle kinderen in hun ontwikkeling even ver.