POSTS
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

RITMISCHE GYMNASTIEK

Bij Ritmische Gymnastiek laat je als gymnaste op het ritme van de muziek je soepelheid zien. Met vloeiende, goed gecoördineerde bewegingen wordt er een oefening met de bal, het touw, de hoepel, het lint of de knotsen uitgevoerd. Prachtig om te zien, fantastisch om te doen.

BREAKDANCE

Breakdance zie je nu vaak terug komen in muziek clips. Er wordt gedanst op pop, funk en hip hop muziek. De bewegingen zijn heel typerend, zo heb je zeker al eens iemand op zijn hoofd zien ronddraaien. De dans bewegingen zijn een mengeling tussen dans en acrobatie. Zit jij in groep 5 t/m 8 van de basisschool en wil jij net zo goed kunnen breakdancen zoals je ziet bij ''So you think you can dance''? Kom dan eens kijken bij onze Breakdanceles!

FREERUNNING

Normaal doe je Free Running in de buitenlucht. Bij Souplesse doen we het lekker in de zaal. De vereniging beschikt over attributen als de Pegasus, kasten, dikke matten en de opblaasbare tumblingbaan. Veilig aanleren staat hoog in ons vaandel. Om die reden bieden wij deze spectaculaire les in onze turnzaal aan. Benieuwd? Kom eens een gratis proefles volgen!