Your address will show here +12 34 56 78

De turnpakjes zijn via deze Souplesse link te koop ! Let op ! U dient zich eerst te registreren alvorens u kunt bestellen.

WACHTLIJSTEN

Als een les vol is kunt u dat zien op het rooster, voor een volle les wordt een wachtlijst gemaakt. U kunt uw kind op de wachtlijst laten zetten door het inschrijfformulier in te vullen.

KLEDING ADVIES

Voor alle peuter- en kleuterlessen geldt: kleding waar uw kind zich gemakkelijk kan bewegen. Sportschoenen/gymschoenen met een anti-slip-zool. Vanaf 6-7 jaar dragen meisjes over het algemeen een turn/gympakje met gymschoenen. De jongens dragen een korte broek met t-shirt en gymschoenen. Voor alle volwassen uren geldt: kleding waarin u makkelijk kunt bewegen. Let echter wel op uw schoenen. Zorg voor schoenen met een goede zool, een goede demping om “klappen” op uw botten en gewrichten op te vangen. Ditzelfde geldt voor de Freerunning.

GRATIS PROEFLES

Nieuwe leden mogen altijd, zonder verdere verplichtingen, gratis een proefles volgen. Bij hele jonge kinderen kunnen we ons voorstellen dat u als ouder ook wilt weten waar uw kind terecht komt. In overleg met de leidster mag u dan de hele les of in ieder geval een gedeelte daarvan blijven kijken.

CLUBPAKJES

Als turnsters aan wedstrijden meedoen worden ze geacht het clubpakje aan te schaffen. De pakjes zijn te koop bij Sportemotion in Barendrecht of via de webshop. Het gaat hierbij om turnpakjes voor recreatief, selectie en rtt. De turnpakjes zijn via de knop 'turnpakjes bestellen' met de Souplesse link bovenaan deze pagina te koop. Let op ! U dient zich eerst te registreren alvorens u kunt bestellen.