SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

Nijntje beweegdiploma voor (groot)-ouder en kind

Hi5Ambacht en GV souplesse bieden samen nijntje beweegdiploma lessen aan. Binnen deze lessen gymmen de peuters samen met een ouder of grootouder. Hierbij wordt de methode van nijntje beweeggym gebruikt en kunnen kinderen een beweegdiploma behalen. Zo krijgt uw oppasdagje toch een hele bijzondere invulling! De les is bedoeld voor 1,5 tot 4 jarigen van 10.30 – 11.15 uur

Nijntje beweegdiploma voor peuters

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Het accent ligt bij deze lessen op het verbeteren, verder ontwikkelen van de grote en fijne motoriek, waarbij het sociale aspect een belangrijke rol speelt. Een les bestaat doorgaans uit drie onderdelen: een inleiding, voor de kinderen een belangrijk moment om weer even aan de ''grote'' gymzaal te wennen, te wennen aan de juf en aan elkaar. De kern: waarin de kinderen klimmen, klauteren, balanceren, glijden, rollen, zwaaien, slingeren op de grote toestellen. Het slot: waarin regelmatig spelactiviteiten worden gedaan met kleinmateriaal zoals; hoepels, blokjes, kegels en ballen. Natuurlijk worden ook de zang- en tikspelletjes niet vergeten. Uw kind kan ieder halfjaar een nijntje beweegdiploma behalen.

Nijntje beweegdiploma voor kleuters

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 4, 5 jaar en 6 jaar, groep 1 en 2 op de basisschool. De lesindeling komt overeen met een peuterles. Het accent ligt bij deze lessen op het verbeteren, verder ontwikkelen van de grote en fijne motoriek, waarbij het sociale aspect, bijvoorbeeld samenwerken, een belangrijke rol speelt. De oefensituaties zijn al iets moeilijker en uitdagender. Een les bestaat doorgaans uit een inleiding, kern en slot. Ook hier wordt de methode van nijntje beweeggym gebruikt en kunnen kinderen ieder halfjaar een beweegdiploma behalen.