Your address will show here +12 34 56 78
Voor 1,5 tot 4 jarigen van 9.30 - 10.15
Nijntje beweegdiploma voor (groot)-ouder en kind

Hi5Ambacht en GV souplesse bieden samen nijntje beweegdiploma lessen aan. Binnen deze lessen gymmen de peuters samen met een ouder of grootouder. Hierbij wordt de methode van nijntje beweeggym gebruikt en kunnen kinderen een beweegdiploma behalen. Zo krijgt uw oppasdagje toch een hele bijzondere invulling! De les is bedoeld voor 1,5 tot 4 jarigen.

Voor 1,5 tot 4 jarigen van 10.30 - 11.15
Nijntje beweegdiploma voor (groot)-ouder en kind

HI5ambacht en GV Souplesse bieden samen nijntje beweegdiploma lessen aan. Binnen deze lessen gymmen de peuters samen met een ouder of grootouder. Hierbij wordt de methode van nijntje beweeggym gebruikt en kunnen kinderen een beweegdiploma behalen. Zo krijgt uw oppasdagje toch een hele bijzondere invulling! De les is bedoeld voor 1,5 tot 4 jarigen .

Voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar van 15.00 - 16.00
Nijntje beweegdiploma voor kleuters

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 4, 5 jaar en 6 jaar, groep 1 en 2 op de basisschool. De lesindeling komt overeen met een kleuterles. Het accent ligt bij deze lessen op het verbeteren, verder ontwikkelen van de grote en fijne motoriek, waarbij het sociale aspect, bijvoorbeeld samenwerken, een belangrijke rol speelt. De oefensituaties zijn al iets moeilijker en uitdagender. Een les bestaat doorgaans uit een inleiding, kern en slot. Ook hier wordt de methode van nijntje beweeggym gebruikt en kunnen kinderen ieder halfjaar een beweegdiploma behalen.